El nostre Bloc
Publicacions sobre temes relatius al sector automòbil

Des citAuto.es volem oferir un valor afegit als serveis prestats als nostres clients, creant aquesta secció perquè serveixi de guia o referència, recopilant de diverses fonts d'actualitat, notícies, tips, comentaris, consells, curiositats o articles d'interès, relatius al sector de l'automòbil i com a complement a la promoció de la campanya de conscienciació cívica per a un manteniment responsable del vehicle, ajudant a conèixer a l'usuari, aquells punts necessaris per dur a terme aquest manteniment responsable.

Pneumàtics mixtes o 'tot temps'

Cada tipus de pneumàtic està enfocat per a una estació de l'any, posició geogràfica o necessitats concretes. Per norma general, els pneumàtics més usats es poden dividir en pneumàtics d'estiu, hivern o mixtes.

Els pneumàtics d'estiu són els més aptes per als mesos de calor, compresos entre maig i octubre; els de hivern per als mesos de novembre a abril, i finalment podem trobar els mixtes, que són aquells pneumàtics que es poden usar en qualsevol estació de l'any.

Aquests pneumàtics mixtos, també anomenats "4 estacions", "tot l'any" o "tot temps", són el pas intermedi entre els d'estiu i hivern, ja que estan dissenyats per tenir un correcte comportament en qualsevol condició climatològica, sense que aquesta condició climatològica sigui extrema.

Els pneumàtics mixtos es poden trobar per a diferents segments de vehicles, des dels turismes fins als 4x4, passant per esportius i / o utilitaris.
Al seu torn, els pneumàtics mixtos poden variar, no només pel tipus de vehicle que anem a conduir, sinó també per l'ús que li donarem o per on anem a conduir (ciutat, carretera, camp, etc ...)

Aquests pneumàtics són els més polivalents, ja que hi ha molts tipus (depenent del vehicle que tinguem) i es poden usar, com hem dit anteriorment, en diferents èpoques de l'any.

Els pneumàtics "4 estacions" es caracteritzen per tenir els dibuixos de la seva superfície molt profunds i un gran relleu per aconseguir un correcte adherència, ja sigui en asfalt o en camins de terra. Solen treballar a una temperatura relativament baixa i tenen una gran vida útil ja que els seus components són materials durs.

Recordar que en ser uns pneumàtics intermedis entre els d'estiu i els d'hivern, no són aptes per a regions on l'hivern és molt dur, o on l'estiu és massa càlid.

Aquest tipus de pneumàtic gaudeix d'una gran estabilitat i manejabilitat, arribant a proporcionar una gran resistència a l'aquaplaning en el cas que la calçada estigui mullada o amb abundants tolls.

SEMPRE UN TALLER AL TEU COSTAT, TRUCA ARA !! 93 463 67 81