El nostre Bloc
Publicacions sobre temes relatius al sector automòbil

Des citAuto.es volem oferir un valor afegit als serveis prestats als nostres clients, creant aquesta secció perquè serveixi de guia o referència, recopilant de diverses fonts d'actualitat, notícies, tips, comentaris, consells, curiositats o articles d'interès, relatius al sector de l'automòbil i com a complement a la promoció de la campanya de conscienciació cívica per a un manteniment responsable del vehicle, ajudant a conèixer a l'usuari, aquells punts necessaris per dur a terme aquest manteniment responsable.

Perspectiva frontolateral del Renault Captur de color naranja con molduras cromadas

Des de fa diverses setmanes Renault està en el punt de mira per les sospites relatives als nivells d'emissions en els vehicles diésel.

Fa amb prou feines 2 setmanes, un laboratori independent va analitzar les emissions del monovolumen de Renault, assenyalant que superava en 25 vegades el límit legal d'òxids de nitrogen (NOx).

Per això, des de Renault han anunciat la trucada a revisió de 15.800 unitats del Renault Captur, i al costat d'això, també oferiran una actualització de programari als conductes d'al voltant de 700.000 vehicles diésel.

Abans de gens, han avisat a tots els seus clients, perquè no els puguin ratllar d'empresa fraudulenta i al mateix temps avisen que la revisió és un reajustament perquè els vehicles compleixin la normativa anti-contaminació, ja que en molts casos els nivells de partícules nocives per a la salut emesos superen la legalitat.

SEMPRE UN TALLER AL TEU COSTAT, TRUCA ARA !! 93 463 67 81