El nostre Bloc
Publicacions sobre temes relatius al sector automòbil

Des citAuto.es volem oferir un valor afegit als serveis prestats als nostres clients, creant aquesta secció perquè serveixi de guia o referència, recopilant de diverses fonts d'actualitat, notícies, tips, comentaris, consells, curiositats o articles d'interès, relatius al sector de l'automòbil i com a complement a la promoció de la campanya de conscienciació cívica per a un manteniment responsable del vehicle, ajudant a conèixer a l'usuari, aquells punts necessaris per dur a terme aquest manteniment responsable.

¿Qué sería del mundo sin mecánicos?

No sé si alguna vegada us ho heu arribat a plantejar, però, què seria d'un món sense mecànics?

En un primer lloc no existirien els cotxes/motos, o almenys, tal com els coneixem avui dia. Cadascun es deuria fabricar el seu propi automòbil, i reparar-li-ho ell només. No existirien experts als quals portar-los el nostre cotxe, que, a partir d'unes simples paraules (moltes vegades buides per no entendre els tecnicismes), li deixéssim el cotxe perquè ens ho arreglés.

Ser mecànic és com ser un súper heroi. Només amb el fet de fer el que es vol fer, es pot arribar a aprendre qualsevol tipus de ciència per aplicar-la a l'automòbil; física, química, electrònica, informàtica, disseny d'interior, tot!

Moltes persones diuen que els mecànics són bruts perquè sempre porten les mans i la cara plena de greix, jo no ho veig així. Els mecànics no són bruts, són els súper herois dels nostres cotxes i motos, i si no, que es posi un simple mortal a arreglar un cotxe, ells també s'ompliran d'oli, però amb la diferència que no aconseguirien arreglar gens.

Per això, i per moltes altres coses, visqui els mecànics i mecàniques, visqui els seus coneixements i sobretot, gràcies per la vostra dedicació, sense vosaltres el món no seria el mateix.

I recordar, si teniu un somni, lluitar per ell, no deixeu mai la vostra passió de costat.

Fes el que t'agrada, condueix, repara, i sobretot, sigues feliç.

SEMPRE UN TALLER AL TEU COSTAT, TRUCA ARA !! 93 463 67 81